Ervaringen

5/5

“Een tijdje terug heb ik met Ivar de testen gedaan en adviesgesprekken gehad. Mijn focus lag met name op ademhaling, beweging, meditatie en voeding. Na 2 maanden voelde ik al enorme vooruitgang. Het gaat af en toe nog wel met ups en downs, maar ik heb door dit traject zeker de juiste knoppen gevonden om master te worden van mijn eigen Mojo. Het is ook fijn af en toe nog een testje te doen om te kijken hoe ik er voor sta. Ivar begeleidt daar perfect in, niet te veel en niet te weinig. Die vinger aan de pols voelde als een enorme steun. Echt een aanrader om dit programma onderdeel te maken van je herstel of preventie actie, ook als je geen docent bent ;-)”

Denise (Google-reviews)

5/5

“Erg fijne gesprekken met Ivar gehad. Eerlijke gesprekken vooral. Fijne momenten om even te peilen hoe het gaat en vanuit daar weer stappen te zetten”

Frank (Google-reviews)

5/5

“You see what you get. Bij Ivar voelde ik me snel op mijn gemak. Hij luistert, zonder oordeel. Hij stelt vragen, om te begrijpen, al zijn ze soms wel confronterend.
Ik laat het niet zo gemakkelijk toe dat mensen me zeggen wat te doen. Ook niet bij Ivar. Dat voelde hij ook perfect aan. Hij daagde me uit om stappen vooruit te zetten. Ik zette stappen. Niet omdat hij het vroeg, maar omdat hij me inspireerde om het anders aan te pakken.”

Nathalie (bericht Whatsapp)

4/5
Mijn weg naar innerlijke vrijheid

Ik ben met Ivar in contact gekomen toen ik in een moeilijke periode zat. Voelde me niet happy en had geen energie. Toen ik de gelukshormonen test had gedaan en Ivar mij had uitgelegd waar de pijn punten zaten, zijn we daar verder op ingegaan. Ik heb via hem supplementen geprobeerd en voelde me daardoor sterker, vrolijker en zekerder. Ivar denkt goed mee en kan goed een spiegel voor houden. Zodra ik ergens mee zit dan kan ik voor een gesprek bij hem terecht.

Monique (Trustpilot)

4/5

Ivar heeft naast leefstijl adviezen ook advies gegeven voor passende vitamines en voedingssupplementen. Ik heb nu meer energie en ben meer relax.

Mevrouw H. (via mail)

5/5

Ivar hoort wat je zegt en belangrijker nog hij “hoort” ook wat je niet zegt. En dat is belangrijk om verder te kunnen.

Arij (Google Reviews)

Ivar kwam met een uitgebreid en goed onderbouwd advies naar aanleiding van de gelukshormonentest. Fijn als iemand even met je meedenkt voor positieve verandering! Aanrader!

Jenas Jenas (Trustpilot)

5/5

Nav een gesprek de gelukshormonentest gedaan. Hierna goede adviezen gekregen. Ivar is altijd bereikbaar voor steun en vragen.

 

Christine (Trustpilot)

 

Fijne gesprekken met Ivar gehad. Hij weet hoe het werkt in het onderwijs en begrijpt waar je tegenaan kan lopen. Ook vond ik het prettig dat het contact laagdrempelig was.

Krista van Poelgeest (Google Reviews)

Ivar heeft diepgaande kennis van de supplementen die ik bij hem afneem. En denk ook goed mee wat het beste bij je gezondheid maar ook bij jou zelf past. Aangevuld met goede kennis over het lichaam, sporten en aanverwante zaken levert Ivar een waardevolle bijdrage aan de verbetering van mijn gezondheid en vitaliteit!

 

Rogier Duurkoop (Google Reviews)

Dank je wel voor je verslag Ivar! Je neemt de tijd en gaat mensen zien, voelen en doorhebben. Alleen de voeding wil ik meer mijn best voor doen, natuurlijke voedingstoffen wil ik nog mee wachten, eerst de voeding veranderen! Goed gedaan! veel komt overeen.

Groetjes Anoniem (via mail naar aanleiding van Master Mojo Inzicht)

Ik ben tijdens mijn burn out met Ivar in contact gekomen. Door de nabespreking van de gelukshormonentest merkte ik al snel dat Ivar veel kennis heeft. Zowel over voeding als over de supplementen. Ook na het nemen van de supplementen staat hij altijd open voor vragen. Ook na een maand hebben we nabesproken wat er nog beter kan qua supplementen en of ik nog andere ondersteuning kon gebruiken. Ook luistert hij goed naar de problemen die er spelen op mentaal vlak en denkt hier ook in mee. Ik ben tot nu toe erg tevreden.

Wilma (via Trustpilot)

Open chat
1
Hoi, zou je me iets willen vragen?
Scan the code
Waar kan ik je mee van dienst zijn?