Testen

Waarom testen? In het huidige aanbod van hulp wordt vaak vergeten dat stressklachten zich vooral lichamelijk uiten. Het in kaart brengen van waardoor je lichaam uit balans is geraakt, is de eerste stap die ik met je neem. Als we later de testen herhalen zul je ook zien dat er een aantoonbare verbetering is opgetreden. De eerste test is de “Gelukshormonentest”. Dit is een vragenlijst die ongeveer 25 minuten duurt om in te vullen. Er wordt gekeken naar Dopamine, Acethylcholine, Gaba en Serotonine. De waardes hiervan geven een goede indruk van waar de stress zich vooral in uit. De een mist daadkracht, de ander slaapt slecht of kan zich niet concentreren en weer een ander is vooral angstig. De uitslag wordt met jou besproken en er wordt doorgevraagd naar je leefstijl om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw situatie. Je krijgt sowieso dan advies over voeding, bewegen en supplementen. Maatwerk dus.

Balancetest: Dit is een test waarbij een vingerprikje een beeld geeft over de vetzuurverhoudingen in je bloed. Met name de Omega 3:6 is belangrijk, want die geeft aan of de voedingsstoffen ook in je cellen terecht komen. Bij de uitslag hoort een voedings en suppletieadvies.

Vitamine D test: Deze test zegt het al, er wordt gemeten hoe het gesteld is met de vitamine D in je bloed. Mensen met vermoeidheid en somberheidsklachten hebben vaak een tekort aan Vitamine D. Goed om even te checken of je een tekort aan Vitamine D hebt.

Smartpulse: Dit apparaatje meet uit je hartslag verschillende zaken: kwaliteit van je bloedvaten, fysieke en emotionele stressniveau. Het apparaatje kan je zelfs helpen met je ademhaling te trainen zodat je beter leert ontspanningen.

Al deze testen zijn het bewijs dat mijn werkwijze werkt. Naast dat het voelbaar verbetert, is het dus ook op papier aantoonbaar. Wat wil je nog meer?

Open chat
1
Hoi, zou je me iets willen vragen?
Scan the code
Waar kan ik je mee van dienst zijn?