De Master Mojo Methode

Of ik nou met groepen mensen of 1 op 1 werk, de onderstaande elementen komen altijd aan bod in mijn werkwijze. Een programma duurt normaal gesproken 3 maanden. In die periode onderga je en leer je alle vaardigheden om ook Master van jouw Mojo te worden. Wat de kosten zijn? Ik zou zeggen kijk vooral wat dit je oplevert, neem vooral  vrijblijvend contact met me op als je serieus je stressklachten de baas wilt worden. Oh ja, je kan op elk element hieronder klikken voor uitgebreidere informatie

Testen

De Gelukshoromonentest, de Balancetest en Vitamine D test geven je inzicht in waar dingen scheef lopen. Deze testen vinden aan het begin en eind van het traject plaats, zodat vooruitgang ook op papier bewezen is.

Lees meer ...

Voeding

Laat voeding je geneesmiddel zijn. Gericht op het herstellen van de schade die je door chronische stress hebt opgelopen en gericht op het herstellen van de gelukshormonen. Je leert welke voeding je hierbij gaat helpen.

Lees meer ...

Supplementen

Om genoeg gelukshormonen aan te kunnen maken, zul je naast goede voeding ook met extra voedingsstoffen aan de slag moeten. Na de testen volgt een op jou gericht advies over welke supplementen jou gaan helpen bij je herstel.

Lees meer ...

Bewegen

Niet elke beweegvorm is geschikt voor mensen met burn-outklachten. Master Mojo gaat met jou persoonlijk aan de slag en houdt je belastbaarheid goed in de gaten, zodat je kan blijven opbouwen zonder terugval.

Lees meer ...

Meditatie

Een overprikkeld brein kan je kalmeren. Meditatie helpt daar enorm bij. Door gedachten te leren loslaten ga je meer rust in je hoofd ervaren. bloeddruk, hartslag gaan omlaag en in slaap vallen lukt je ook beter.

Lees meer ...

Ademhaling

Ademhaling is op alle processen in je lijf van invloed. Door je erin te oefenen kun je enorme winsten behalen om je stress te verlagen, je energie te verhogen, je longfunctie en je slaap te verbeteren...en het is gratis.

Lees meer ...

Open chat
1
Hoi, zou je me iets willen vragen?
Scan the code
Waar kan ik je mee van dienst zijn?